Hur skulle det vara om du kunde maximera ditt nätverk genom att skämma bort dem på poolhäng? Genom att bjuda hem branschkollegor eller annat folk du vill ha bra kontakt med är det en god idé att bjuda hem dem på någon form av eftermiddagsaktivitet. Bjud på snittar, duka runt poolen och sätt igång grillen. Det kan inte gå fel! Här kommer vi med aktivitetstips.

Ska du nätverka med dina kollegor är ett perfekt drag för dig som har pool från Pahlen att bjuda in till poolhäng. Det krävs inte mycket för att göra en poolfest till en magnifik tillställning, och dessutom visar du på gästfrihet och generositet vilket inte direkt skadar din image – tvärtom. Här kommer vi med några bra tips på vad ni kan ägna er åt runt poolen, en av de mest populära inredningsdetaljerna i en trädgård.

Välj tema som passar pool

Ett roligt sätt att lyfta en fest på är att välja ett bra tema. Ett klassiskt tema för poolparty är cocktail. Nästan alla uppskattar temat eftersom det bjuder in till snygga uppklädningar. Dessutom är det roligt att dekorera ett cocktailparty och det finns gott om färdiga spellistor på Spotify som gör att du inte behöver planera särskilt mycket. För att det ska bli ett riktigt cocktailparty behöver du lägga lite mer energi på drinkutbudet. Om du själv inte orkar så i baren kan du alltid skriva enkla drinkrecept som du förser gästerna med. Skriv enkla recept och se till att baren i alla fall ser någorlunda fräsch och städad ut genom att ta ett varv då och då. Här kan du få fler tips hur du arrangerar ett drömmigt cocktailparty.

För att maximera effekten av ditt party och göra det som egentligen var syftet (nätverka) är det bra att festen förevigas med bilder. Se till att det finns ett bra ställe där gästerna kan fota sig tillsammans.

  • Erbjud handdukar
  • Sätt upp något parasoll i närheten av poolen
  • Undvik att använda glas och annat material som kan gå sönder
  • Se till att det finns möjlighet att närvara via länk

 

Stäng meny