Drömmer du om att bli en influencer på heltid? Att verkligen lyckas på nätet är svårt, men med rätt attityd, hårt arbete och en skön look kommer du långt. Genom att använda snygga mobilskal och cases kommer du lättare att stå ut och fixa fler följare.

Det är mycket som spelar in för att du ska lyckas som influenser, men grunden är att förstå hur bilder och visuella uttryck påverkar. Influencerlivet är väldigt visuellt: vad du har på dig, dina bilder, dina konton, bloggen och dina YouTubefilmer. Du bör satsa på en personlig stil med skön attityd som mobilskal och Fashion Case från ideal of Sweden som du hittar hos Phonelife, som självklart också har trådlösa Qi-laddare

Lyckas som influencer

Idag finns det stora möjligheter att bygga upp ett eget varumärke kring dig som person på internet. Du följer säkert redan influencers som Bianca och Kenza och känner att du också vill leva ett mer fritt liv. Det första som du behöver göra är att besluta dig för ditt varumärkesnamn. Det är många som använder sitt förnamn, efternamn eller smeknamn. Ta något som är lätt att komma ihåg, men ändå har en personlig touch. Om du redan har konton på sociala medier så måste du göra en rejäl make over av dem. Du måste sedan skapa material som verkligen är attraktivt för dina följare. Dina kläder påverkar mycket, liksom frisyren och dina associerar. En bland de viktigaste prylarna idag är naturligtvis din mobil. Genom att använda både snygga och funktionella skal, som ideal of Sweden magnetiska mobilskal, så kommer dina följare också att uppfattat dig som en skarp person. Och det är ju skarpa personer som alla följa. Då ger du dina följare sköna stiltips, samtidigt som du också ger dem praktiska tips som de har nytta av i vardagslivet. Vem har inte letat mobilen i bilen eller hemma? Då är det ju smart att du har ett magnetskal som du bara sätter på din magnetiska mobilhållare i bilen eller hemma. Då vet du alltid var mobilen är.

Inspirerande och kreativ

Förutom den rätta looken, så måste du vara inspirerande för dina följare. Det måste vara värt att följa dig som person. Du måste ge dina följare något speciellt som kreativa ideér och lite crazy upptåg. Som influencer måste du också har något slags tema, en tanke, och sedan ta den en nivå högre än andra. Om du gillar mode, så kan du börja sy egna kläder. Gillar du hälsa och träna, så testar du nya sporter och inspirerar andra på det viset. Gör kreativa saker som att:

  • klättra i berg
  • skapa ett klädmärke
  • res jorden runt utan att flyga
  • träna
  • testa nya sport

Det är ju sådant som andra blir inspirerad utav. Ett tips är att satsa på Fashion Case, snygga fodral för dina AirPods. Då kan du alltid lyssna på musik eller en bra podd när du tränar, redigerar dina bilder eller skapar en film. Det är just att vara inspirerande och aktiv som är det viktiga för att du ska lyckas som influenser.

Stäng meny